22:28 uur 06-11-2023

Earnix is een gouden sponsor van Guidewire Connections 2023

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Earnix, de internationale provider van intelligente SaaS-oplossingen voor verzekeraars en banken, kondigde vandaag haar gouden sponsoring aan van Guidewire Connections 2023. Guidewire Connections gaat door van 12 tot 15 november 2023 in de Gaylord Opryland, in Nashville, en brengt opnieuw P&C’s grootste gemeenschap van gewaardeerde verzekeraars en sectorleiders bijeen.

Earnix, een vooraanstaande Guidewire PartnerConnect Solution-partner, zal haar Guidewire aanbiedingen en expertise demonstreren met een volledig programma activiteiten op stand G12 en overal op de locatie. De activiteiten van Earnix tijdens het evenement omvatten:

Maandag, 13 november: een Executive Luncheon in de Ryman Studio L van de Gaylord Opryland Conference Center. De bespreking belicht onder andere inzichten en voordelen van de gecombineerde kracht van Earnix Price-It, een omvattende, ondernemingsoverkoepelende tool voor prijsbepaling en rating, gehost op AWS en geïntegreerd met PolicyCenter op Guidewire Cloud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jena Murphy

jena.murphy@earnix.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr