20:36 uur 02-10-2023

Earnix Earnix geselecteerd voor de 2023 PropertyCasualty360 Insurance Luminaries Awards

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Earnix, de wereldwijde leverancier van intelligente SaaS-oplossingen voor verzekeraars en banken, is opgenomen in de Insurance Luminaries Class of 2023 van PropertyCasualty360 in de categorie Technology Innovation.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231002712118/nl/

Earnix Price-It has been named to PropertyCasualty360’s Insurance Luminaries Class of 2023 in the category of Technology Innovation. (Graphic: Business Wire)

Earnix Price-It has been named to PropertyCasualty360’s Insurance Luminaries Class of 2023 in the category of Technology Innovation. (Graphic: Business Wire)

Deze erkenning viert innovatie in de schadeverzekeringsbranche. Het programma zet topprofessionals, teams, organisaties, programma’s, praktijken en producten binnen de sector in de schijnwerpers die ernaar streven het bedrijf te moderniseren en menselijker te maken. De 2023 winnaars werden geselecteerd door een panel van experts uit de sector op basis van hoe goed ze hun doelen met betrekking tot de nominatiecategorie hebben geformuleerd en bereikt; de impact van hun werk; de toewijding van de genomineerde aan het bevorderen van modernisering en humanisering in de schadeverzekeringsbranche; en de inzet die de genomineerde heeft getoond voor hoge ethische normen, service en uitmuntendheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jena Murphy

jena.murphy@earnix.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr