00:24 uur 02-11-2023

Resolian neemt in China gevestigde bioanalytische CRO Denali Medpharma over

MALVERN, Pa. & CHONGQING, China–(BUSINESS WIRE)– Resolian, een wereldwijde bioanalytische contractonderzoeksorganisatie (CRO) gespecialiseerd in medicijnmetabolisme en farmacokinetiek voor kleine en grote moleculen, heeft Denali Medpharma overgenomen, een toonaangevende, in China gevestigde bioanalytische CRO. Resolian heeft nu laboratoriumactiviteiten voor bioanalyse in de VS, het VK, Australië en China. Het bedrijf kan een project op vier continenten starten en gevalideerde methoden gemakkelijk tussen laboratoria overbrengen, waardoor therapeutische onderzoeken naar vrijwel elke bestemming kunnen worden uitgebreid zonder de bioanalytische CRO’s te veranderen.

“De strategische toevoeging van Denali zal onze capaciteiten aanzienlijk vergroten en onze positie op de wereldmarkt versterken,” aldus Patrick Bennett, CEO van Resolian.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

SCORR Marketing

+1 402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr