17:48 uur 17-05-2023

Alliance Pharma en Drug Development Solutions zijn nu Resolian

MALVERN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Alliance Pharma, een wereldleider die bioanalytische, DMPK- en CMC-testdiensten levert aan de farmaceutische en biofarmaceutische industrie en Drug Development Solutions, Ltd. (overgenomen in 2022), kondigden vandaag aan dat zij onder de nieuwe naam Resolian zullen opereren – waarbij de bedrijven volledig in één organisatie zijn geïntegreerd. Dit brengt de gevestigde bioanalytische laboratoria en deskundigen van de bedrijven in de VS, het Verenigd Koninkrijk en onlangs in Australië samen, aangezien Resolian blijft uitbreiden en de groeiende behoefte aan bioanalytische en analytische diensten voor kleine en grote moleculen wereldwijd blijft ondersteunen.

Resolian combineert de expertise van Alliance Pharma en Drug Development Solutions – twee toonaangevende leveranciers van bioanalyse en analytische wetenschappen – om oplossingen van wereldklasse voor alle therapeutische modaliteiten te blijven leveren”, aldus Resolian CEO Patrick Bennett. “Samen zijn wij een wereldwijd team van deskundigen dat zich toelegt op het oplossen van complexe uitdagingen en onze nieuwe naam weerspiegelt dit. Ons voornaamste besluit is om onze partners wereldwijd te blijven ondersteunen met een toegankelijke aanpak, proactief management en de nodige innovaties in geneesmiddelenontwikkelingsonderzoek.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsey Langemeier

SCORR Marketing

+1-402-405-4269

lindsey@scorrmarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr