03:03 uur 30-10-2023

AIT Worldwide Logistics zet uitbreiding door in Maleisië, Singapore

Nieuwe vestigingen in Zuidoost-Azië als reactie op de steeds meer gediversifieerde toeleveringsketen van multinationale verladers

ITASCA, Ill.–(BUSINESS WIRE)– AIT Worldwide Logistics, marktleider op het gebied van supply chain-oplossingen, heeft twee nieuwe vestigingen geopend in Zuidoost-Azië: een in Penang, Maleisië, en een in Singapore. Met de toevoeging van deze kantoren breidt AIT zijn geografische voetafdruk in Azië uit tot zes landen en helpt klanten die de inkoop van componenten en eindproducten diversifiëren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231029900950/nl/

AIT's global expansion continues in Southeast Asia with two new offices in Malaysia and Singapore (Graphic: Business Wire)

AIT’s global expansion continues in Southeast Asia with two new offices in Malaysia and Singapore (Graphic: Business Wire)

Greg Weigel, Chief Business Officer van AIT is van mening dat de nieuwe faciliteiten het meest recente voorbeeld zijn van het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit van het bedrijf als reactie op de veranderende vraag van klanten in de regio.

“De vestiging van speciale teams in Maleisië en Singapore ondersteunt de robuuste activiteiten van AIT in Zuidoost-Azië en versterkt de relaties met lokale partners,” aldus Weigel. “Aan de hand van AIT’s groeiende aanwezigheid kunnen verladers risico’s verminderen door een breder scala aan inkoopopties in hun toeleveringsketens te integreren.”

Siau Hwee Tan, regionaal directeur van AIT in Singapore, Maleisië en Thailand, rapporteert aan Wilson Lee, Senior Vice President Azië en houdt toezicht op de nieuwe kantoren AIT-Penang en AIT-Singapore voor uitgebreide vrachtdiensten, waarbij de lucht- en zeevrachtimport en -export centraal staan.

“De productiesector groeit snel in Zuidoost-Azië, vooral in Maleisië, en onze specialisten op beide nieuw geopende locaties bedienen al klanten in de auto-, industrie- en technologiesector,” aldus Lee. “AIT heeft ook gevestigde wereldwijde netwerken om speciale verzendbehoeften voor de detailhandel, voedingsmiddelenlogistiek en biowetenschappen te ondersteunen. Dit zet ons in een goede positie om klanten in deze sectoren een naadloze onboarding te bieden.”

Beide locaties in Maleisië en Singapore liggen in de buurt van grote luchthavens en zeehavens. De nieuwe faciliteiten voegen zich bij meer dan een dozijn AIT-kantoren in Azië – en meer dan 110 over de hele wereld. Het bedrijf verwacht in 2024 nog meer vestigingen in de regio te openen.

AIT-Penang

BHL Tower

51-9-F Jalan Sultan Ahmad Shah

10050 George Town, Penang, Maleisië

AIT-Singapore

80 Marine Parade Road

#18-03 Parkway Parade

Singapore 44926

Ga voor meer afbeeldingen bij deze aankondiging naar de pagina’s voor vestigingen in Maleisië en Singapore op de website van AIT: https://www.aitworldwide.com/locations/.

Over AIT Worldwide Logistics

AIT Worldwide Logistics is een mondiale vrachtexpediteur die bedrijven helpt groeien door de toegang tot markten over de hele wereld te vergroten waar zij hun grondstoffen, onderdelen en eindproducten kunnen verkopen/inkopen. Al ruim 40 jaar vertrouwt de in Chicago gevestigde marktleider op het gebied van toeleveringsketenoplossingen op een adviserende benadering om een wereldwijd netwerk van vertrouwde samenwerkingsverbanden op te bouwen in bijna elke sector, waaronder luchtvaart, automobielindustrie, consumentenretail, voedsel, overheid, gezondheidszorg, high-tech, industriële en biowetenschappen. Geruggesteund door schaalbare, gebruikersvriendelijke technologie levert AIT’s flexibele businessmodel op maat van deur naar deur via zee, lucht, over de weg en het spoor, op tijd en binnen het budget. Met deskundige teams waarmee meer dan 110 wereldwijde locaties in Azië, Europa en Noord-Amerika worden bemand, omvatten de full-service-opties van AIT ook douanevrijgave, magazijnbeheer en diensten voor vervoer waarbij specifieke zorg nodig is (“white glove services”). Ga voor meer informatie naar www.aitworldwide.com.

Onze missie

Bij AIT zoeken we energiek naar mogelijkheden om het vertrouwen van onze klanten te winnen door uitzonderlijke wereldwijde logistieke oplossingen te leveren, waarbij we onze medewerkers, partners en gemeenschappen met hart en ziel waarderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matt Sanders

Public Relations Manager

+1 (630) 766-8300

msanders@aitworldwide.com

AIT Worldwide Logistics, Inc.

Global Headquarters

2 Pierce Place, Suite 2100

Itasca, IL 60143

800-669-4AIT (4248)

www.aitworldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr