19:09 uur 19-10-2023

microSD Express verdubbelt snelheden; nieuwe SD Express-snelheidsklassen geïntroduceerd

Nieuwe SD 9.1-specificatie definieert een nieuwe snelheidsklasse met multistream-toegang voor SD Express-kaarten

SAN RAMON, Calif.–(BUSINESS WIRE)– SD Association (SDA) heeft vandaag de nieuwste evolutie van SD Express-geheugenkaarten aangekondigd. Hiermee wordt de snelheid van microSD Express-geheugenkaarten verdubbeld tot 2 GB/s, plus vier nieuwe SD Express-snelheidsklassen om gegarandeerde minimale sequentiële prestatieniveaus te garanderen in de nieuwe SD 9.1-specificatie, inclusief ondersteuning van multistream-toegang en gerelateerd energie- en thermisch beheer, wat de gegarandeerde prestaties zekerstelt. SD 9.1 helpt consumenten bij het identificeren van de juiste kaart voor hun apparaat, terwijl fabrikanten nieuwe tools krijgen om een minimaal prestatieniveau van SD Express-geheugenkaarten te garanderen en de middelen hebben om consumenten te begeleiden wat betreft welk type kaarten specifieke acties van applicaties zullen garanderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231019308239/nl/

SD Express Speed Classes

SD Express Speed Classes

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kevin Schader

SD Association

1.925.275.6670

media@sdcard.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr