18:00 uur 17-10-2023

Parker Moss wordt EVP, Corporate Development, bij Exscientia

Gerenommeerd technologiekampioen versterkt de ontwikkeling van precisiegeneeskunde en klinische innovatieplatforms van het bedrijf

OXFORD, U.K.–(BUSINESS WIRE)– Exscientia plc (Nasdaq: EXAI) heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Parker Moss als Executive Vice President, Corporate Development, met ingang van januari 2024. In deze nieuwe functie zal Parker leiding geven aan de opzet en uitvoering van een gerichte bedrijfsontwikkelingsstrategie om de platforms voor precisiegeneeskunde, klinische en technologische innovatie van het bedrijf verder te versterken en nieuwe marktkansen te creëren, met een bijzondere focus op oncologie. Onder leiding van CEO Andrew Hopkins zal hij het Executive Leadership Team van het bedrijf helpen bij het in kaart brengen en vormgeven van nieuwe zakelijke kansen, samenwerkingen en strategische partnerschappen om de waarde van Exscientia’s patiëntgerichte AI-technologieplatforms te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:
Sara Sherman

investors@exscientia.ai

Media:

Oliver Stohlmann

media@exscientia.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr