18:19 uur 10-07-2024

Exscientia lanceert AWS-platform aangestuurd door AI om de ontdekking van geneesmiddelen te bevorderen

— Hypermodern platform, gebouwd aan de hand van technologieën van Amazon Web Services, integreert de ontwikkeling van geneesmiddelen met generatieve AI en de automatisering van robotlabs om Exscientia’s vermogen om sneller en goedkoper geneesmiddelkandidaten van hoogwaardige kwaliteit te leveren verder te bevorderen —

OXFORD, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Exscientia plc (Nasdaq: EXAI) maakte vandaag bekend dat het bedrijf haar werking met AWS (Amazon Web Services) uitbreidt om de AI- (artificiële intelligentie) en ML-services (machine learning) van deze cloudprovider aan te wenden om haar platform aan te sturen voor end-to-end ontdekking van geneesmiddelen en automatisering.

Het platform van Exscientia maakt gebruik van generatieve AI-modellen en de schaalbaarheid en flexibiliteit van AWS om veilig, snel en efficiënt geneesmiddelkandidaten te ontwikkelen die beter gericht zijn op specifieke ziektes en patiënten, met de bedoeling om de ontwikkeling van geneesmiddelen in een vroeg stadium voor een lagere kostprijs te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Sara Sherman / Chinedu Okeke

investors@exscientia.ai

Media:
David Keown

media@exscientia.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr