18:40 uur 17-10-2023

ExaGrid benoemd tot finalist voor de SDC-awards 2023

ExaGrid genomineerd in drie categorieën voor 14e editie van vooraanstaande IT-awards

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing van de sector, maakte vandaag bekend dat het in drie categorieën genomineerd werd voor de 14e jaarlijkse SDC-awards (Storage, Digitalisation & Cloud Awards), die toegespitst zijn op erkenning van de innovatie, de expertise en het succes van de IT-sector binnen een waaier van belangrijke disciplines. Opslag, beveiliging, cloud, automatisering, digitalisering: een handgreep uit de belangrijkste bouwstenen van de digitale bedrijven van vandaag die zich een weg banen in hun uitverkoren industriële sectoren.

De stemming om de winnaar in elke categorie te bepalen, is momentaal gaande en wordt op 10 november 2023 afgesloten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr