14:30 uur 17-10-2023

Abbove geselecteerd als finalist voor de Banking Tech Awards 2023

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Abbove, het technologieplatform voor vermogensplanning, heeft aangekondigd dat het samen met Puilaetco en Quintet Private Bank is opgenomen op de shortlist van de Banking Tech Awards 2023 in de categorie “Best Bank and Fintech partnership”. Het Banking Tech Awards programma, geproduceerd door Fintech Futures, huldigt uitmuntendheid en buitengewone prestaties in de bank- en fintechsector.

De Abbove-technologie werd in 2022 door Puilaetco geselecteerd als een van de meest veelbelovende technologieën om financiële instellingen in staat te stellen een allesomvattende holistische benadering van het vermogen van hun klanten toe te passen en op grotere schaal. Het doel van de samenwerking was het tot leven brengen van de visie van de bank op holistisch vermogensadvies met het “Richer Life Plan” aanbod en het digitaliseren van diensten voor hun private banking klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen kunnen journalisten contact opnemen met:
Guillaume Desclee, contact@abbove.com, +32 2 669 71 71

Check out our twitter: @NewsNovumpr