21:00 uur 30-03-2023

Abbove bekroond tot ‘‘Beste Outsourcingoplossing voor Wealth Technology’ ‘ in Europa

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Abbove, het innovatieve vermogensbeheerplatform, schittert als winnaar van de ‘Best Wealth Technology Outsourcing Solution’ bij de prestigieuze WealthBriefing European Awards 2023. Deze onderscheiding valt samen met de symbolische mijlpaal van 1.000 vermogensadviseurs die het platform inzetten om maar liefst 30.000 families te helpen hun vermogensdoelen te realiseren.

De WealthBriefing Awards zijn ontworpen om toonaangevende organisaties, onderverdeeld per specialiteit en geografie, te erkennen die volgens een onafhankelijke jury het laatste jaar uitblonken in innovatie en uitmuntendheid.

De Belgische wealth-tech zet haar zegetocht voort, met inmiddels meer dan 1.000 adviseurs van private banken en family offices door heel Europa die de technologie omarmen om de holistische vermogensbenadering centraal te stellen in hun klantrelaties.

Banken zoals BNP Paribas Fortis, Quintet Group en Deutsche Bank in België vertrouwen op Abbove om de manier waarop ze de vermogensgegevens van hun klanten beheren, verzamelen en benutten te optimaliseren en om hen hoogwaardige en duurzame financiële ondersteuning te bieden.

Guillaume Desclée, CEO van Abbove, reageert enthousiast op dit succes:

“Het is een eer om deze prijs te ontvangen. De afgelopen vijf jaar hebben we een effectieve wealth technology ontwikkeld waarmee financiële instellingen hun klanten op een digitale en efficiënte manier kunnen bedienen. Met deze aanpak willen we de aard van de relatie tussen de klant en zijn adviseur veranderen, zodat ze beter kunnen samenwerken en samen het familievermogen kunnen inzetten als krachtige motor voor groei en ontwikkeling.”

Lees het volledige interview met de CEO hier

Over Abbove

Abbove (voorheen PaxFamilia) is een samenwerkingsplatform voor vermogensbeheer dat financiële adviseurs, hun klanten, vermogensgegevens en technologie in één plaats samenbrengt.

De technologie van Abbove is meer dan alleen een digitale tool. Het transformeert het vermogensbeheerproces op drie cruciale niveaus: het begrijpen van de individuele vermogenscontext van elke klant, het bieden van geavanceerde tools om op het juiste moment de juiste oplossing te bieden, en het voortdurend opvolgen van de klant om zo een langdurige en diepgaande relatie op te bouwen.

Contacts

Voor vragen aan de media kunnen journalisten contact opnemen met:
Guillaume Desclee, contact@abbove.com, +32 2 669 71 71

Check out our twitter: @NewsNovumpr