12:45 uur 10-10-2023

Wereldwijde fabrikant van bedrijfswagens kiest voor de nieuwe 48 volt verwarmingsregelaar van Eaton voor nabehandeling om te voldoen aan de komende emissievoorschriften

SOUTHFIELD, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Powermanagementbedrijf Eaton heeft vandaag aangekondigd dat het de eerste overeenkomst heeft gesloten voor de levering van zijn nieuwe programmeerbare 48 volt verwarmingsregelaar voor nabehandeling voor elektrisch verwarmde katalysatoren aan een wereldwijde fabrikant van bedrijfsvoertuigen. Het snel opwarmen en warm houden van de katalysator voor de nabehandeling van dieseluitlaatgassen tijdens lage motorbelastingen is essentieel voor optimale prestaties om de schadelijke uitstoot van stikstofoxide (NOx) te verminderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231010378567/nl/

Eaton’s eHeater controller warms up the diesel exhaust aftertreatment catalyst to reduce harmful nitrogen oxide (NOx) exhaust emissions. (Photo: Business Wire)

Eaton’s eHeater controller warms up the diesel exhaust aftertreatment catalyst to reduce harmful nitrogen oxide (NOx) exhaust emissions. (Photo: Business Wire)

“Eaton werd gekozen om dit systeem te leveren vanwege onze ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor laagspanningsomzetting en vermogenselektronica,” aldus Ben Karrer, hoofd Engineering, Laagspanning en Vermogensomzetting, Eaton’s Mobility Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)

Check out our twitter: @NewsNovumpr