22:27 uur 10-10-2023

SLB, AWS en Shell werken samen om de toepassing van het OSDU® Data Platform te versnellen

Het akkoord demonstreert het potentieel van de openheid van het platform, waarmee dure en niet-efficiënte aanpassing van applicaties wordt vermeden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SLB (NYSE: SLB), Amazon Web Services (AWS) en Shell Global Solutions Nederland BV (Shell) hebben een akkoord ondertekend voor samenwerking in de drie richtingen gedurende verschillende jaren, om digitale end-to-end workflows te leveren voor Shell, aan de hand van subsurface oplossingen van SLB op cloudinfrastructuur van AWS. De samenwerking is bedoeld om hoogwaardige prestaties en kostenefficiënte subsurface digitale oplossingen te leveren, die door Shell zullen worden gebruikt en die voor de sector beschikbaar zullen worden gemaakt. De digitale workflows zullen gebruik maken van de standaards van het OSDU®Data Platform om de positieve klantenervaring van bedrijfsgebruikers te verbeteren. Dit laat de efficiëntie en samenwerking toenemen, terwijl het voor Shell en de energiesector betere inzichten oplevert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media

Moira Duff

Directeur externe communicatie

Tel: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Investeerders

James R McDonald

SVP investeerdersrelaties & industriële zaken

Joy V. Domingo

Directeur investeerdersrelaties

Tel: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr