21:07 uur 05-10-2023

Tigo Energy onthult eerste serviceprogramma in de sector voor commerciële en industriële zonne-energie-installateurs

Het ontwerp- en installatieserviceprogramma Green Glove, dat veiligheid met snelle uitschakeling, naast waarde met hoogwaardige producten levert, is geopend voor C&I-zonne-energie-installateurs over de hele wereld.

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (Nasdaq: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft vandaag de lancering aangekondigd van het Green Glove-serviceprogramma om installateurs van commerciële en industriële (C&I) systemen een hoogwaardige ondersteuningservaring te bieden. Het Green Glove-programma verbetert de ervaring van installateurs en stimuleert de kwaliteit in de waardeketen van zonne-energie met een proces dat een reeks geformaliseerde ondersteuningsopdrachten voor Tigo C&I-installateurs omvat vóór, tijdens en na de installatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications

Cait Caviness

E-mail: tigoenergy@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr