05:19 uur 04-10-2023

SLB lanceert een uniek, eenvoudig te installeren meetinstrument voor methaan

Compact methaaninstrument maakt goedkope massale inzet van nauwkeurige en continue methaanmonitoring mogelijk om emissies te elimineren

ABU DHABI–(BUSINESS WIRE)– SLB’s End-to-end Emissions Solutions (SEES) heeft vandaag zijn volgende generatie methaanmeetinstrument geïntroduceerd. Dit is een zelf te installeren continu methaanmeetsysteem dat gebruik maakt van IoT-sensoren om snel en kosteneffectief emissies bij olie- en gasactiviteiten te detecteren, lokaliseren en kwantificeren. Effectieve monitoring is essentieel voor het terugdringen van de uitstoot van methaan, een broeikasgas met een klimaatveranderingseffect dat 84 keer groter is dan dat van kooldioxide over een periode van 20 jaar, goed voor ongeveer de helft van de operationele uitstoot in de olie- en gassector.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231003457339/nl/

The compact, self-install device for continuous methane monitoring enables fast, affordable deployment at any scale. (Photo: Business Wire)

The compact, self-install device for continuous methane monitoring enables fast, affordable deployment at any scale. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Moira Duff

Director of External Communications

Tel: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Investors
James R McDonald

SVP of Investor Relations & Industry Affairs

Joy V. Domingo

Director of Investor Relations

Tel: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr