11:37 uur 03-10-2023

SmartStream lanceert nieuwe Collateral Management-oplossing om efficiëntie bij klanten verder te verbeteren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de provider van financiële Transaction Lifecycle Management-oplossingen (TLM®), maakte vandaag de lancering bekend van haar nieuwste versie van TLM Collateral Management, V.6. Deze nieuwe release introduceert een moderne, intuïtieve en slanke gebruikersinterface voor klanten. Het is ontworpen voor gebruikers met diverse vaardigheden, ook voor zij die minder ervaren zijn op gebied van Collateral Management-activiteiten.

Naarmate de volumes in Collateral Management toenemen, nemen ook de handmatige processen toe. Het is moeilijker om experts in Collateral Management te trainen en ze te behouden, en vaak is het niet evident om dit proces uit te besteden. De sector is op zoek naar nieuwere manieren om met de gestegen Collateral Call-volumes om te gaan, terwijl men tegelijk de ermee verbonden werkingskosten wil terugschroeven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shamira Alidina, directeur mediarelaties, Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

E-mail: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, marketingdirecteur, SmartStream

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

E-mail: nathan.gee@smartstream-stp.com

www.smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr