19:07 uur 03-10-2023

ExaGrid breidt haar deduplicatie uit achter Commvault

Nieuwste update voegt unieke integratie en voordelen toe voor gebruikers van Commvault

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing van de sector, kondigde vandaag een update aan van haar integratie met Commvault, een toonaangevende back-upapplicatie in de sector en een internationale leider op gebied van gegevensbescherming.

ExaGrid ondersteunt Commvault al meer dan 14 jaar en blijft haar Tiered Backup Storage naar voren schuiven om waarde te bieden aan gebruikers van Commvault, die ExaGrid als een opslagdoel achter Commvault kunnen gebruiken.

De Tiered Backup Storage van ExaGrid was al in staat om gededupliceerde gegevens van Commvault op te nemen en die verder te dedupliceren met een factor van 3X meer dan enkel Commvault-deduplicatie, wat aanzienlijke opslagbesparingen opleverde.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr