20:01 uur 28-09-2023

Tijdens belangrijke internationale congressen onthult Brenus Pharma veelbelovende preklinische resultaten betreffende het extrapoleren naar menselijke condities.

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Brenus Pharma maakte bekend dat preklinische vorderingen van haar inaugurale onderzoeksprogramma werden voorgesteld tijdens de 7e CICON-conferentie (internationale kankerimmunotherapieconferentie) in Milaan, in Italië (20-23 september) die ook gedemonstreerd zullen worden op het 38e jaarlijkse SITC-congres (congres van de Society for Immunotherapy of Cancer) in San Diego, CA, in de Verenigde Staten (1-5 november)

Deze communicaties vestigen de aandacht op de preklinische validatie van nieuwe ontwikkelingen van het eerste product gegenereerd door het STC-platform, STC-1010, gericht op colorectale kanker in een eerste behandelingslijn.

Benoit PINTEUR, (Pharm.D), medeoprichter en Chief Scientific Officer bij Brenus Pharma, licht toe: “Na het testen van het STC-product op colorectale kankermodellen bij syngene immunocompetente muizen (in vivo), waar resultaten een verbeterde algehele overleving en betere immuunrespons aantoonden met STC-1010, hebben we nieuw modellen getest (ex vivo, in ovo) om menselijke extrapolatie te activeren teneinde het biologische werkingsmechanisme van STC-1010 te beoordelen en uitstekende resultaten op menselijke colorectale kankermodellen te repliceren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACT BRENUS

Marion Brun
Communicatiemanager

contact@brenus-pharma.com
+ 33 (0)7 87 76 87 72

Check out our twitter: @NewsNovumpr