13:25 uur 27-09-2023

LESSENGERS begint met de serieproductie van 800G AOC’s en zendontvangers en zet grootschalige “Direct Optical Wiring”-technologie in voor AI/ML-clusters en datacenters

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het ontwerp van optische componenten bieden diverse operationele en economische voordelen.

GLASGOW, Schotland–(BUSINESS WIRE)– LESSENGERS Inc., een leverancier van innovatieve optische componenten gebaseerd op zijn gepatenteerde “direct optical wiring” (DOW)-technologie, heeft vandaag aangekondigd dat de serieproductie van zijn nieuwe 800G transceiverproduct (800G OSFP SR8) van start zal gaan in het vierde kwartaal van 2023 voor de levering aan klanten. DOW is een op polymeer gebaseerde met lucht beklede golfgeleidertechnologie die bijzonder nuttig is voor optische interconnecties in datacenters en krachtige computeromgevingen.

DOW verbindt actieve fotonische apparaten zoals laserdiodes of fotodiodes rechtstreeks met de optische vezel. De technologie maakt optische signaalconnectiviteit met hoge dichtheid en hoge snelheid mogelijk tussen switches, servers en andere apparaten binnen het datacenter of HPC-clusters.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LESSENGERS Inc.

Taeyong Kim, Ph.D

Chief Marketing Officer

+82-10-6549-7654

taeyong.kim@lessengers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr