21:41 uur 12-09-2022

LESSENGERS demonstreert optische transceivers 800G QSFP-DD en 400G QSFP112

BASEL, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– LESSENGERS Inc. (‘LESSENGERS’), een innovatieve leverancier van optische interconnectieoplossingen, heeft vandaag een live demonstratie aangekondigd van de optische transceivers 800G QSFP-DD en 400G QSFP112 met polymeerdraad zonder het gebruik van lensoptiek, met uitstekende prestaties en kosteneffectiviteit, tijdens de ECOC 2022 (stand 511 en MR31), de grootste optische communicatiebeurs in Europa, op 19 t/m 21 september op Messe Basel, in Zwitserland.

De optische transceivers 800G QSFP-DD en 400G QSFP112 van LESSENGERS worden aangedreven door de gepatenteerde directe optische bedradingstechnologie (DOW) van LESSENGER en bereiken een uitstekende optische signaalintegriteit en de beste kosteneffectiviteit. Deze unieke technologie maakt volledige passieve uitlijning mogelijk met optische koppeling met hoge precisie en dichtheid zonder het gebruik van lensoptiek, en biedt de meest geschikte oplossingen voor snelle datacentertoepassingen zoals 800G/1.6T optische modules, geïntegreerde, bijna verpakte of samen verpakte optica.

“LESSENGERS zal een reeks op 112G- en 56G-signalering gebaseerde producten demonstreren tijdens de show ECOC 2022 op 19 t/m 21 september om onze klanten met dringende behoeften te ondersteunen en zal in de komende kwartalen producten toevoegen om zijn productportfolio aan te vullen,” aldus Taeyong Kim, CMO bij LESSENGERS.

“De huidige activiteiten van LESSENGERS zijn gericht op optische interconnectieoplossingen gebaseerd op multimode, samen met aangepaste optische verpakkingsdiensten, maar we zullen doorgaan met op single-mode gebaseerde toepassingen zoals siliciumfotonica,” voegde Chongcook Kim, CEO bij LESSENGERS, toe. “Deze succesvolle demonstratie van op DOW-technologie gebaseerde optische transceiveroplossingen zal een nieuw tijdperk van optische interconnecties van datacenters inluiden en de ontwikkeling van deze technologieën zal de toekomstige vereisten voor high performance computing (HPC)- en artificial intelligence (AI)-oplossingen ondersteunen.

De demonstratie van LESSENGERS betreft de volgende:

  • 800G QSFP-DD SR8 optische transceiver
  • 400G QSFP112 SR4 optische transceiver
  • 200G QSFP56 SR4 optische transceiver
  • 200G ultrakleine optische module

Over LESSENGERS

LESSENGERS Inc. is een innovatieve leverancier van optische interconnectieoplossingen. De gepatenteerde directe optische bedradingstechnologie (DOW) maakt een optische koppeling op submicrometerschaal met hoge precisie en hoge dichtheid mogelijk tussen snelle fotonische apparaten en verschillende optische golfgeleiders met de beste kosteneffectiviteit. De 800G/400G/200G optische transceiver- / actieve optische kabeloplossingen van LESSENGERS worden aangedreven door de hoogwaardige productiegerichte DOW-technologieën.

Ga naar www.lessengers.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LESSENGERS Inc.

Taeyong Kim, Ph.D

Chief Marketing Officer

+82-10-6549-7654

taeyong.kim@lessengers.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr