01:46 uur 27-09-2023

Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 verhoogt de standaard voor vlaggenschip alles-in-één desktop-pc’s

Combinatie van eersteklas beeldscherm, betrouwbare prestaties en slimme functies, ideaal voor zelfs de meest veeleisende moderne werkplek

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Lenovo™ heeft de ThinkCentre™ M90a Pro Gen 4 onthuld, waarmee een nieuwe norm wordt gesteld voor alles-in-één (AIO) zakelijke desktopcomputers. Deze krachtige Windows 11-pc is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne werkplekken en contentmakers, en imponeert met een enorm 27-inch QHD-scherm en is uitgerust met slimme functies die de connectiviteit, privacy en bruikbaarheid verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230926801290/nl/

Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 (Photo: Business Wire)

Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 (Photo: Business Wire)

“Moderne bedrijven hebben meer nodig dan alleen een goed presterende pc, ze hebben oplossingen nodig die slim en intuïtief, betrouwbaar en efficiënt zijn, en die hen in staat stellen naadloos een ecosysteem voor meerdere apparaten te creëren,” aldus Sanjeev Menon, Vice President en General Manager van Worldwide Desktop Business in Intelligent Devices Group, Lenovo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pedro Chen

pchen25@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr