21:40 uur 26-09-2023

NTT en Qualcomm slaan de handen ineen voor AI aan de edge

  • De stap is bedoeld om het ecosysteem te stimuleren en de toepassing van private 5G op digitale apparaten te versnellen
  • NTT onthult Device as a Service om bedrijven te helpen de productiviteit van IT-onderhoud te verhogen en kosten te verlagen

SAN JOSE, Calif. & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT Ltd., een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-infrastructuur en -diensten, heeft vandaag een strategische samenwerking aangekondigd met Qualcomm Technologies, Inc., een wereldleider op het gebied van halfgeleidertechnologieën. Het doel is om te investeren in het ontwikkelen en het in de versnelling zetten van het ecosysteem voor 5G-apparaten om de toepassing van private 5G eenvoudig te maken. Dit is van cruciaal belang voor het aandrijven van AI aan de edge.

NTT en Qualcomm Technologies zullen als onderdeel van een meerjarige verbintenis prioriteit geven aan de ontwikkeling van apparaten die geschikt zijn voor 5G om innovatie bij wereldwijde zakelijke klanten te versnellen. Dit is een enorme stimulans voor de wijdverspreide toepassing van private 5G door bedrijven, een markt die volgens schattingen van IDC in 2026 meer dan 8 miljard dollar zal bedragen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lori Bosio

External Communications, NTT Ltd.

Lori.bosio@global.ntt

Wireside Communications voor NTT Ltd.

NTTLtd@wireside.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr