00:34 uur 02-06-2023

Uit nieuw rapport blijkt dat ondernemingen de aanname van edge versnellen om de concurrentie voor te blijven, waarbij bijna 70% edge gebruikt om kritieke zakelijke uitdagingen op te lossen

Voor het Edge Advantage-rapport van NTT werden 600 ondernemingen die gebruikmaken van edge om datagestuurde besluitvorming mogelijk te maken ondervraagd en in het rapport staan zorgen over de infrastructuurmogelijkheden.

  • 88% noemt 5G als een belangrijke enabler; degenen die privé 5G en edge combineren, rapporteren de grootste voordelen.
  • 93% beschouwt edge als een concurrentievoordeel.
  • De belangrijkste redenen om in edge te investeren, zijn de ondersteuning van automatisering en AI en realtime gegevenstoegang, gevolgd door operationele efficiëntie en toename van IoT-apparaten.
  • Industrieën die edge gebruiken, zijn productie, gezondheidszorg, transport en logistiek, energie en nutsvoorzieningen, en financiële dienstverlening.

SAN JOSE, Calif. & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT Ltd., een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van IT-infrastructuur en -diensten, heeft vandaag zijn Edge Advantage-rapport gelanceerd. Daaruit blijkt dat, hoewel tweederde van de ondernemingen die in edge investeren zakelijke uitdagingen in de praktijk aan het oplossen zijn en meer dan 8 van de 10 organisaties verwachten dat in de komende twee jaar hun afhankelijkheid van edge-services van derden zal groeien, bijna 40% van degenen die edge-implementaties plannen bezorgd is dat de huidige infrastructuurmogelijkheden de belofte van edge niet kunnen waarmaken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Lori Bosio

External Communications, NTT Ltd.

Lori.bosio@global.ntt

Andrea MacLean

Wireside Communications voor NTT Ltd.

amaclean@wireside.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr