08:58 uur 26-09-2023

Modules van MOGAS Systems & Consulting bieden veilige en betrouwbare oplossingen voor zware olieraffinage

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– MOGAS Industries, Inc. (MOGAS) biedt met trots de nieuwste technische hoogstandjes voor de raffinage van zware oliën. De modulaire eenheden (modules) van MOGAS Systems & Consulting (MS&C) zijn volledig functioneel en klaar voor gebruik in een groot aantal procesinstallaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230925387808/nl/

MOGAS Systems and Consulting modular unit (Photo: Business Wire)

MOGAS Systems and Consulting modular unit (Photo: Business Wire)

Modules zijn een gunstige keuze in vergelijking met traditionele op locatie gebouwde raffinaderijeenheden (stick-built), die vaak duurder zijn en buitensporige extra bouwkosten met zich meebrengen vanwege overbodige pijpleidingen, lassen, fittingen en andere componenten. Het gestroomlijnde ontwerp van MS&C-modules biedt exploitanten veel voordelen, waaronder lagere kapitaal- en operationele uitgaven (CAPEX en OPEX).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MOGAS Industries, Inc.

Rajan Luthra, VP Sales, Marketing and Technology

rluthra@mogas.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr