13:30 uur 18-05-2023

MOGAS Industries, Inc. bestaat 50 jaar

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– MOGAS Industries, Inc. (MOGAS) viert zijn 50-jarig bestaan met een feestelijke herdenking op donderdag 18 mei 2023. Het bedrijf startte officieel op 17 mei 1973 om 20.20 uur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230517005848/nl/

Matt Mogas (left) and Louis Mogas (right) pose next to a large MOGAS ball valve (Photo: Business Wire)

Matt Mogas (left) and Louis Mogas (right) pose next to a large MOGAS ball valve (Photo: Business Wire)

MOGAS heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd als toonaangevende fabrikant van zware diensten voor de meest extreme industriële toepassingen in de energiesector, mijnbouw, raffinage, petrochemie/chemische industrie, olie & gas en industrieën voor speciale toepassingen. Belangrijke bedrijfsonderdelen zijn onder meer Severe Service Valves, Systems & Consulting (modules), Surface Technologies (coatings), Service & Reliability.

Louis Mogas richtte Mogas Machine Works op in 1973 met 16 werknemers die werkten op een oppervlakte van 19.000 m2 op een paar hectare.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MOGAS Industries, Inc.

Rajan Luthra, VP Verkoop, Marketing en Technologie

rluthra@mogas.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr