08:30 uur 25-09-2023

Dawex lanceert een Corporate Data Hub-oplossing om datasilo’s af te breken en circulatie van gegevens binnen een organisatie te vergemakkelijken

Er wordt een Corporate Data Hub voor een organisatie opgezet om interne circulatie van gegevens op schaal te brengen terwijl met externe data-ecosystemen wordt verbonden.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Dawex, leider op gebied van Data Exchange-oplossingen, maakte vandaag de lancering bekend van een Corporate Data Hub-oplossing die elke multinationale onderneming en grote organisatie in staat stelt om de circulatie van interne gegevens te versnellen binnen haar diverse bedrijfseenheden, afdelingen en dochterondernemingen. Op basis van de Dawex Data Exchange-technologie, bevordert een Corporate Data Hub heuse gegevenssamenwerking binnen entiteiten en verzamelt het een krachtig intern data-ecosysteem, in overeenstemming met regelgevingen met betrekking tot gegevens en de beleidslijnen inzake gegevens van de organisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

Isabelle Joulot

Vicevoorzitter communicatie & marketing

press@dawex.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr