16:30 uur 13-06-2023

Hub One heeft Dawex-technologie geselecteerd voor zijn gegevensuitwisselingsplatform voor luchthavens, ‘Hub One DataTrust’

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Dawex, de leider in gegevensuitwisselingsoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat Hub One, een dochteronderneming van Groupe ADP, gekozen heeft voor de Data Exchange-technologie van Dawex voor de implementatie van zijn gegevensuitwisselingsplatform voor luchthavens, ‘Hub One DataTrust’.

Met als doel het data-ecosysteem van luchthavens samen te bundelen en te waarderen, vertrouwt Hub One op Dawex-technologie om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren die voldoet aan de wettelijke vereisten, met name de Data Governance Act waarin de rol van data-intermediatiedienstverlener bepaald wordt. Dawex werd na een internationaal biedingsproces geselecteerd vanwege zijn expertise en de flexibiliteit en verfijning van zijn oplossing voor gegevensuitwisseling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Isabelle Joulot

Vice President Communications & Marketing

press@dawex.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr