11:00 uur 19-09-2023

The LYCRA Company publiceert een update van de 2022 Planet Agenda en rapporteert over de voortgang om haar Duurzaamheidsdoelen 2030 te bereiken

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– The LYCRA Company, een wereldleider in het ontwikkelen van innovatieve en duurzame vezel- en technologieoplossingen voor de kleding- en persoonlijke verzorgingsindustrie, kondigde vandaag de publicatie aan van haar tweede jaarlijkse Planet Agenda-update en een korte versie van haar Global Sustainability Scorecard voor het boekjaar 2022. In deze documenten wordt gerapporteerd over de voortgang van het bedrijf bij het behalen van de Duurzaamheidsdoelen 2030 die vorig jaar werden aangekondigd. Download ze vandaag nog op lycra.com/update.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230919912483/nl/

The LYCRA Company reports on its sustainability progress in the 2022 Planet Agenda Update. (Photo: Business Wire)

The LYCRA Company reports on its sustainability progress in the 2022 Planet Agenda Update. (Photo: Business Wire)

Planet Agenda is de naam van het kader voor duurzaamheid van The LYCRA Company dat elk aspect van het bedrijf raakt en gebouwd is op drie pijlers: productduurzaamheid, productie-uitmuntendheid en bedrijfsverantwoordelijkheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie Ford

Karie.J.Ford@lycra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr