08:11 uur 14-09-2023

Linksys kondigt de volgende connectiviteitsstap aan voor thuis en kleine kantoren

Cognitive-ervaring staat gelijk aan bliksemsnelle probleemoplossing

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Linksys®, een iconisch bedrijf op het gebied van connectiviteit voor thuis- en kleine kantoren,, kondigt in een verklaring zijn nieuwe Cognitive Experience-technologie aan. Cognitive Experience brengt een geheel nieuw niveau van intelligentie naar netwerken met geavanceerde technologische functies die speciaal zijn ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Op technologisch gebied verwijst het woord “cognitief” naar “denkende technologieën” die op een bepalende manier – door de keuze van de gebruiker of door automatisering – problemen kunnen oplossen. Cognitive Experience is ontwikkeld op basis van gebruikersinput en feedback met een focus op het besparen van tijd en moeite door het proces van rapportage van technische problemen aan klantenservicemedewerkers te automatiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

comms@linksys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr