23:54 uur 08-08-2023

Designer Series van Linksys geeft essentiële wifi-apparaten een moderne uitstraling

Leider in connectiviteit onthult nieuwe collectie elegante, gestroomlijnde producten

IRVINE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Linksys®, een iconisch bedrijf op het gebied van connectiviteit voor thuis- en kleine kantoren, kondigt met genoegen in een richtinggevende verklaring zijn nieuwe Designer Series aan. Deze collectie connectiviteitsproducten zal de komende maanden, tot het einde van dit jaar, online en in de winkels verkrijgbaar zijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230808110076/nl/

Velop Pro 6E in three color options inspired by nature. (Photo: Business Wire)

Velop Pro 6E in three color options inspired by nature. (Photo: Business Wire)

Deze meest recente toevoeging aan de Linksys-productfamilie zet de traditie van hightech, innovatieve connectiviteitsapparaten voor thuis voort. Het biedt eersteklas service en betrouwbaarheid gecombineerd met een fris ontwerp dat een geavanceerd, modern tintje en een smaakvolle nieuwe look geeft aan de traditionele wifi-router voor thuis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

comms@linksys.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr