16:54 uur 13-09-2023

Visa publiceert eerste werkkapitaalindex voor groeibedrijven voor de middenmarkt

  • Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de ondervraagde groeibedrijven verwacht het komende jaar meer werkkapitaal te gaan gebruiken
  • Bredere afstemming van sectorbehoeften op de opties en toegang die nog steeds nodig zijn

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Visa (NYSE: V) zijn allereerste Growth Corporates Working Capital Index (WCI) 2023-2024 gepubliceerd. In het onderzoek werden CFO’s en thesauriers van groeibedrijven ondervraagd, organisaties die unieke behoeften en capaciteiten hebben, maar die met hun speciaal gebouwde oplossingen vaak over het hoofd worden gezien tussen kleine bedrijven en ondernemingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230913112672/nl/

Visa Releases First Growth Corporates Working Capital Index for the Middle-Market (Graphic: Business Wire)

Visa Releases First Growth Corporates Working Capital Index for the Middle-Market (Graphic: Business Wire)

Uit de bevindingen bleek dat deze organisaties worden geconfronteerd met uitdagingen bij het zekerstellen van werkkapitaaloplossingen die passen bij de unieke operationele en financiële behoeften van hun bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aida Hadzibegovic

ahadzibe@visa.com
650-421-5169

Check out our twitter: @NewsNovumpr