18:15 uur 13-09-2023

Vantage Data Centers gaat door met inzetten van hernieuwbare generatorbrandstof en plant uitrol in additionele markten in 2023

Bedrijf maakt gebruik van een innovatieve bron van biobrandstoffen en streeft ernaar om tot 2030 een netto nul koolstofuitstoot te bereiken

DENVER–(BUSINESS WIRE)– Vantage Data Centers, een toonaangevende wereldwijde leverancier van hyperscale datacentercampussen, heeft vandaag de voortdurende inzet aangekondigd van waterstofbehandelde plantaardige olie (HVO), een hernieuwbare brandstof ter vervanging van conventionele dieselbrandstof in generatoren. Het bedrijf gaat HVO implementeren in verschillende van zijn grootste markten in Noord-Amerika en EMEA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230913253482/nl/

Vantage Data Centers continues rollout of HVO in several of its largest markets, including its Cardiff campus pictured here. (Photo: Business Wire)

Vantage Data Centers continues rollout of HVO in several of its largest markets, including its Cardiff campus pictured here. (Photo: Business Wire)

HVO is 100% biologisch afbreekbaar en niet-giftig en biedt een duurzamere brandstofoptie terwijl het hetzelfde functionaliteitsniveau biedt als traditionele diesel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de pers
Mark Freeman

Vantage Data Centers

mfreeman@vantage-dc.com
+1-202-680-4243

Robin Bectel

REQ voor Vantage Data Centers

vdc@req.co
+1-202-936-6335

Check out our twitter: @NewsNovumpr