08:19 uur 10-01-2024

Vantage Data Centers kondigt aandeleninvestering van $6,4 miljard aan, geleid door DigitalBridge en Silver Lake

Geaggregeerde nieuwe aandeleninvestering van de voorbije maanden haalt $8 miljard, waarmee het leiderschap van Vantage als strategische partner voor globale hyperscalers wordt versneld en uitgebreid om te beantwoorden aan de nooit eerder geziene vraag naar cloud en AI

Ondersteuning van ontwikkelingsinvestering van meer dan $30 miljard om meer dan drie gigawatt extra datacentercapaciteit te leveren

DENVER & BOCA RATON, Fla. & MENLO PARK, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Vantage Data Centers, een vooraanstaande internationale provider van datacentercampussen op hyperschaal, maakte vandaag een aandeleninvestering van $6,4 miljard bekend, geleid door investeringsinstrumenten beheerd door DigitalBridge Group, Inc. (NYSE: DBRG) (“DigitalBridge”), de toonaangevend internationale beheerder van alternatieve beleggingen die zich toelegt op het investeren in digitale infrastructuur, en Silver Lake, de internationale leider op gebied van technologie-investering.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240109081238/nl/

Vantage Data Centers’ portfolio includes 32 operational or developing hyperscale data center campuses across five continents. Pictured is a data center on the company’s Phoenix, Arizona campus. (Photo: Business Wire)

Vantage Data Centers’ portfolio includes 32 operational or developing hyperscale data center campuses across five continents. Pictured is a data center on the company’s Phoenix, Arizona campus. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mark Freeman

Vantage Data Centers

mfreeman@vantage-dc.com
+1-202-680-4243

Robin Bectel

REQ voor Vantage Data Centers

vdc@req.co
+1-202-936-6335

Jon Keehner / Sarah Salky

Joele Frank, Wilkinson Brimmer Katcher voor DigitalBridge

dbrg-jf@joelefrank.com
+1-212-355-4449

Matt Benson

Silver Lake

matthew.benson@silverlake.com
+1-212-401-6055

Jennifer Stroud

Edelman Smithfield voor Silver Lake

jennifer.stroud@edelmansmithfield.com
+1-646-565-1792

Check out our twitter: @NewsNovumpr