21:29 uur 12-09-2023

Tigo Energy breidt missie voor kwaliteit in zonne-energiesector uit met Green Glove-programma

Het Tigo Green Glove-programma bouwt voort op de fundamenten van een breed initiatief om kwaliteit in de hele waardeketen voor zonne-energie te stimuleren, waarbij het de klantenservice en training naar een hoger niveau tilt.

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc.(Nasdaq: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, kondigde vandaag de lancering aan van het Green Glove-serviceprogramma waarmee het een eersteklas ondersteuningservaring wil aanbieden aan installateurs die voor het eerst Tigo-systemen installeren. Het Green Glove-programma versterkt Tigo’s streven naar kwaliteit in de hele waardeketen voor zonne-energie en verbetert de ervaring van installateurs aan de hand van interacties voor klantenondersteuning op het moment dat de eerste installateur Tigo-producten gebruikt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications

Cait Caviness

E-mail: tigoenergy@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr