04:58 uur 12-09-2023

teamLab Planets TOKYO wint de World Travel Awards voor “Asia’s Leading Tourist Attraction 2023”

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– teamLab Planets TOKYO in Toyosu, Tokio werd uitgeroepen tot winnaar van de World Travel Awards 2023 voor “Asia’s Leading Tourist Attraction 2023” op 6 september tijdens de ceremonie in Ho Chi Minh.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230910347920/nl/

teamLab Planets, a body immersive museum in Toyosu, Tokyo, wins the World Travel Awards for “Asia’s Leading Tourist Attraction 2023”. (teamLab Planets, Toyosu, Tokyo / Photo: teamLab)

teamLab Planets, a body immersive museum in Toyosu, Tokyo, wins the World Travel Awards for “Asia’s Leading Tourist Attraction 2023”. (teamLab Planets, Toyosu, Tokyo / Photo: teamLab)

Na deze ceremonie wordt de winnaar van elke regio in de hele wereld genomineerd om mee te dingen naar de “World’s Leading Tourist Attraction 2023” in december 2023. De World Travel Awards, die dit jaar haar 30e verjaardag viert, brengt eer aan de beste reisbestemmingen op basis van stemmen van professionals uit de reissector, maar ook van gewone stemmers. Wall Street Journal beschreef deze award als “het equivalent van de Oscars voor de reissector”.

De genomineerden voor Asia’s Leading Tourist Attraction 2023 waren (in alfabetische volgorde):

Tempels van Angkor (Cambodja)

Borobudur (Indonesië)

Grote Muur van China

Ha Long Bay (Vietnam)

Intramuros (Filipijnen)

Sengan-en en Shoko Shuseikan Museum (Kagoshima, Japan)

Taj Mahal (India)

teamLab SuperNature Macao (China)

Terracottaleger (China)

De Verboden Stad (China)

Keizerlijk Paleis van Tokio (Japan)

Victoria Peak (Hongkong)

https://www.worldtravelawards.com/award-asias-leading-tourist-attraction-2023

Over de World Travel Awards

World Travel Awards werd in 1993 in het leven geroepen om uitmuntendheid in alle belangrijke sectoren van de reissector, het toerisme en de horecasector te erkennen, te belonen en eer te betonen. Tegenwoordig wordt het merk World Travel Awards™ wereldwijd erkend als het ultieme waarmerk voor uitmuntendheid in deze sector.

De stemmen worden uitgebracht door reis- en horecaprofessionals maar ook door consumenten uit meer dan 200 landen over de hele wereld.

Website: http://www.worldtravelawards.com/

Over teamLab Planets TOKYO

teamLab Planets, die in juli haar 5e verjaardag vierde, heeft heel wat kunstruimtes gerenoveerd en een nieuwe installatie onthuld om een ervaring tot stand te brengen die nog meer immersief is. Wegens de grote populariteit blijft het museum bovendien tot eind 2027 open, terwijl het oorspronkelijk eind 2023 de deuren zou sluiten.

teamLab Planets is een museum waar u door water loopt, en een tuin waar u met de bloemen één wordt. Het omvat 4 grootschalige kunstruimtes en 2 tuinen, tot stand gebracht door het kunstcollectief teamLab.

teamLab Planets TOKYO

https://planets.teamlab.art/tokyo/
#teamLabPlanets

7 juli 2018 – eind 2027

Toyosu 6-1-16, Koto-ku, Tokio

Perskit

https://www.dropbox.com/sh/ir7d2aui794eo6z/AAChbzX5wPsQm8cgkQ2ViFD4a?dl=0

Mediavragen

https://www.teamlab.art/contact/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-afdeling PLANETS Co., Ltd.

E-mail: pr-info@planets.art
Interview: https://forms.gle/fAtnDKLpQKFME6XR9

Check out our twitter: @NewsNovumpr