16:12 uur 12-09-2023

Seminars over duurzame oplossingen door The LYCRA Company

Gepresenteerd op het 62e Dornbirn Global Fiber Congress

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– The LYCRA Company, een wereldleider in het ontwikkelen van innovatieve en duurzame vezel- en technologieoplossingen voor de kleding- en persoonlijke verzorgingsindustrie, kondigde vandaag aan dat twee medewerkers een presentatie zullen geven op het 62e Dornbirn Global Fiber Congress (GFC). Het jaarlijkse evenement vindt van 13-15 september in het Kulturhaus in Dornbirn, Oostenrijk plaats. Deze presentaties hebben betrekking op twee belangrijke initiatieven binnen de routekaart en visie van het Planet Agenda-platform van The LYCRA Company en de Duurzaamheidsdoelen 2030.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912394366/nl/

The LYCRA Company's Jean Hegedus, director of sustainable business development, will present “Recyclability of Garments with Stretch Fibers: Challenges and Solutions” at the 62nd Dornbirn Global Fiber Congress (GFC). (Photo: Business Wire)

The LYCRA Company’s Jean Hegedus, director of sustainable business development, will present “Recyclability of Garments with Stretch Fibers: Challenges and Solutions” at the 62nd Dornbirn Global Fiber Congress (GFC). (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie J. Ford

Karie.J.Ford@Lycra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr