13:08 uur 12-09-2023

Chatham neemt Sarah Billingham in dienst als Managing Director in internationale bedrijfspraktijk

Sarah vervoegt zich bij het kantoor in Londen als onderdeel van een strategische zet om het Europese bedrijvenklantenbestand van Chatham uit te bouwen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Chatham Financial, een internationale leider op gebied van advies- en technologieoplossingen voor financieel risicobeheer, kondigt tevreden aan dat Sarah Billingham bij het bedrijf aantreedt als Managing Director in de bedrijfspraktijk. Als belangrijk lid van het Corporates Relationship Management-team van Chatham, zal ze de ruime waaier bedrijfsklanten van het bedrijf in Europa dienen.

Deze aanwerving kadert in de strategische inspanningen om de bedrijfsactiviteiten van Chatham uit te breiden in de EMEA en verder te timmeren aan haar succes om grote internationale ondernemingen gevestigd in de Verenigde Staten te dienen. Samen met haar collega’s van het CRM-team, zal Sarah strategisch advies verstrekken over interestvoeten, FX en risicodekking van grondstoffen, maar ook voor hedge accounting en technologieoplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen neemt u contact op met chatham@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr