14:31 uur 06-06-2023

Chatham doet beroep op Jennifer McLellan als managing director in globale ISDA en regelgevingspraktijken

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Chatham Financial, een wereldleider op gebied van advies en technologische oplossingen voor financieel risicobeheer, kondigt met genoegen aan dat Jennifer McLellan het bedrijf komt versterken als managing director in de instrumenten voor globale OTC-derivaten, ISDA en regelgevingspraktijken.

Jennifer richtte in 2011 een leidende praktijk op voor het advocatenkantoor Dickson Minto, waar zij de rol van Hoofd van Derivaten vervulde voordat ze Chatham kwam vervoegen. Ze gaf advies aan sponsors van private equity, hun portfoliobeleggingen, in de UK beursgenoteerde en privéondernemingen, en heel wat bestuursraden en managers van beleggingsfondsen over wettelijke en regelgevende aangelegenheden voor de eindgebruiker inzake derivaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen

chatham@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr