14:15 uur 06-09-2023

Ora, Inc. in NHS 75: 75 jaar Nationale Gezondheidszorg

The History of Parliament Trust onthult nieuwe publicatie in het Palace of Westminster

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Ora, Inc., ‘s werelds toonaangevende CRO (Clinical Research Organisation) voor de ontwikkeling van farmaceutische producten en hulpmiddelen voor oogheelkunde, kondigde vandaag haar opname aan in het boek NHS 75: Celebrating 75 Years of the National Health Service (NHS), dat vandaag wordt gelanceerd in het Palace of Westminster.

Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de NHS is er een prachtig hardcover boek geproduceerd door de History of Parliament Trust en uitgeverij St James’s House. Deze volledig geïllustreerde publicatie, die is onderzocht en geschreven door een geselecteerd team van academici en deskundigen uit de industrie, verkent het ontstaan, de geschiedenis en de invloed van de NHS en de mensen en het beleid die deze dienst in de loop der tijd hebben helpen ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anne Marie Jedraszczak

ajedraszczak@oraclinical.com
(978) 685-8900

Check out our twitter: @NewsNovumpr