10:11 uur 12-07-2023

Ora, Inc. gaat samenwerken met de North West London Clinical Trials Alliance om patiënten sneller toegang te kunnen bieden tot geavanceerde oogheelkundige behandelingen

Strategisch samenwerkingsverband gericht op de optimalisatie van de uitvoering van klinische onderzoeken

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Ora, Inc., ‘s werelds toonaangevende Clinical Research Organization (CRO) voor de ontwikkeling van oogheelkundige geneesmiddelen en instrumenten, heeft vandaag een samenwerkingsverband aangekondigd met de North West London Clinical Trials Alliance (NWL Clinical Trials Alliance). Deze samenwerking tussen klinische onderzoeksteams is gericht op verbetering van de toegang tot en van de kwaliteit van klinisch onderzoek binnen de regio.

Dit strategische samenwerkingsverband komt op een cruciaal moment, nu de Britse regering het belang van innovatieve samenwerking benadrukt en meer samenwerking tussen verschillende sectoren aanmoedigt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Claire Russell

crussell@oraclinical.com
+1 (919) 597-9029

Check out our twitter: @NewsNovumpr