14:50 uur 05-09-2023

Nedgroup Investments breidt haar internationale distributieteam uit met twee nieuwe medewerkers om het nieuwe boetiekplatform te ondersteunen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nedgroup Investments (“Nedgroup”), een internationale assetmanager met meer dan $20 miljard AUM, heeft het genoegen om de uitbreiding aan te kondigen van haar internationale distributieteam dankzij de aanwerving van Rachel Ferguson als Client Solutions Lead, met ingang van september. Deze aanwerving komt er na de benoeming van Rachel Canning als Distribution Support Manager, die in december 2022 haar functie opnam. De nieuwe medewerkers, die in Londen worden tewerkgesteld en aan Apiramy Jeyarajah, hoofd van de commerciële dienst, verslag uitbrengen, zullen zich toespitsen op het opbouwen van het klantenecosysteem voor het onlangs gelanceerde interne boetiekplatform van Nedgroup.

De nieuwe medewerkers zullen verantwoordelijk zijn voor het end-to-end distributieproces en de ontwikkeling van nieuwe en bestaande institutionele en groothandelklantenrelaties in het Verenigd Koninkrijk en continentaal Europa, ter ondersteuning van het engagement van Nedgroup Investments om een klantgerichte aanpak voor assetmanagement te leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
Taryn Menne
E-mail: tarynmc@nedgroupinvestments.co.za

Danila Andreev / Aryna Kastavetskaya
E-mail: nedgroup@peregrinecommunications.com
Tel.: +44 (0) 7388 20 4845

Check out our twitter: @NewsNovumpr