16:57 uur 10-05-2023

Nedgroup Investments breidt aanbod boetiekvoordeel uit en neemt David Roberts en Alex Ralph aan om vastrentende boetiek te lanceren

De verhuizing creëert een grotere reeks alfakansen en biedt toegang tot hooggewaardeerde actieve managers die volgens Nedgroup Investments gediversifieerde beleggingsresultaten voor klanten kunnen opleveren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nedgroup Investments, een wereldwijde vermogensbeheerder met een beheerd vermogen van meer dan 20 miljard dollar, lanceert een intern multi-boetiek platform met een groeiend aanbod van actieve beleggingsstrategieën die worden gekenmerkt door een sterke afstemming van de belangen van klanten en fondsbeheerders.

Tom Caddick, Managing Director van Nedgroup Investments (Internationaal), zegt hierover: “Het is nu moeilijker voor boetieks om zich te vestigen vanwege de zware wettelijke eisen en de moeilijkheid om voldoende kapitaal aan te trekken”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen

Taryn Menne

E-mail: tarynmc@nedgroupinvestments.co.za

Danila Andreev / Aryna Kastavetskaya

E-mail: nedgroup@peregrinecommunications.com
Telefoon: +44 (0) 7388 20 4845

Check out our twitter: @NewsNovumpr