16:52 uur 04-09-2023

Verlingue versterkt Employee Benefits-divisie en breidt Britse aanwezigheid uit met overname van Brunsdon Employee Benefits

PARIJS & GLOUCESTER, Verenigd Koninkrijk–(BUSINESS WIRE)– Verlingue heeft de overname aangekondigd van het in Gloucester gevestigde Brunsdon Employee Benefits, een onafhankelijke specialist in personeelsbeloningen. De overeenkomst ondersteunt de recente expansie van Verlingue in de Midlands en het zuidwesten en vergroot de mogelijkheden voor personeelsbeloningen in het midden- en kleinbedrijf aanzienlijk.

Het sluit ook aan bij het strategische plan van Verlingue voor 2024 om een grote Europese, onafhankelijke verzekeringsmakelaar in familiebezit te creëren en heeft de ambitie van het bedrijf versterkt na de overname begin juli van INSER, een van de toonaangevende onafhankelijke spelers op de Italiaanse verzekeringsmakelaardijmarkt.

Brunsdon Employee Benefits biedt regelingen en advies aan een breed portfolio van klanten in het zuidwesten en in het hele Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adelaïde Group – Thomas Barbelet – thomas.barbelet@verlingue.fr – +33(0)6 72 75 49 14

Epoka Agency – Lucie Fortin – lfortin@epoka.fr – +33(0)6 19 68 70 18

Check out our twitter: @NewsNovumpr