18:03 uur 11-01-2023

Verlingue neemt verzekeringsmakelaar Cabinet Depeyre over, een specialist in complexe bedrijfsrisico’s, en de assuradeur Depeyre Solutions

QUIMPER, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Verlingue, een dochteronderneming van de Franse Adelaïde Group, gespecialiseerd in bedrijfsbescherming, zet haar externe groeistrategie voort met twee nieuwe overnames die haar aanwezigheid in de regio Grand Est (Frankrijk) zullen consolideren.

De verzekeringsmakelaar Cabinet Depeyre, opgericht in 1997, is gespecialiseerd in advies en beheer van complexe bedrijfsrisico’s. Depeyre Solutions, opgericht in 2014, is een assuradeur gespecialiseerd in bedrijfsrisico’s voor makelaars en algemene agenten. De groep heeft 23 werknemers voor iets meer dan € 4 miljoen aan commissies.

De verzekeringsmakelaar Cabinet Depeyre, gespecialiseerd in complexe bedrijfsrisico’s, werkt samen met haar klanten om hun risico’s te analyseren, te voorkomen en te beheersen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact:
Adelaïde Group – Thomas Barbelet – thomas.barbelet@verlingue.fr – +33(0)6 72 75 49 14

Epoka Agency – Lucie Fortin – lfortin@epoka.fr – +33(0)6 19 68 70 18

Check out our twitter: @NewsNovumpr