12:27 uur 04-09-2023

Stallergenes Greer kondigt globaal akkoord aan met Nestlé in verband met orale immunotherapiebehandeling bij pinda-allergie Palforzia®

BAAR, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Stallergenes Greer, een internatonaal gezondheidszorgbedrijf gespecialiseerd in allergene immunotherapie (AIT), kondigde vandaag aan dat het globale akkoorden met Nestlé heeft ondertekend om de orale immunotherapiebehandeling bij pinda-allergie Palforzia® te benutten. De transactie werd afgesloten bij ondertekening.

Pinda-allergie treft momenteel ongeveer 2% van de bevolking van Westerse landen1, en de prevalentie van pinda-allergie verdubbelde bij kinderen tussen 2005 en 20152 . Pinda’s vermijden is erg moeilijk, en de ernst van bepaalde allergische reacties, waaronder anafylaxie, wijst op de nood aan een effectieve behandeling3.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stallergenes Greer
Communicatie

Catherine Kress

Tel: +33 (0)1 55 50 26 05

E-mail: catherine.kress@stallergenesgreer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr