13:16 uur 09-06-2023

Stallergenes Greer toont klinische relevantie en blijvende voordelen van zijn allergeenimmunotherapiebehandelingen op EAACI Congres 2023

BAAR, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Stallergenes Greer, een toonaangevend wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg dat gespecialiseerd is in allergeenimmunotherapie (AIT), organiseert een door het bedrijf gesponsord symposium getiteld “Het perspectief van de patiënt: Een must voor de toekomst van allergeenimmunotherapie” op het 2023 Europese Academie voor Allergologie en Klinische Immunologie (EAACI) Congres dat plaatsvindt van 9-11 juni in Hamburg (Duitsland). Tijdens het symposium zullen vier van ‘s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van ademhalingsallergieën de vooruitgang laten zien met betrekking tot de klinische relevantie van hun AIT-behandelingen, die bijdragen aan het bevorderen van precisiegeneeskunde en het verbeteren van de voordelen voor patiënten.

Stallergenes Greer zet zich in voor therapeutische vooruitgang om te voldoen aan de behoeften van patiënten en de medische gemeenschap. Onze gepersonaliseerde allergeenimmunotherapieoplossingen worden ondersteund door een overvloed aan gegevens die hun doeltreffendheid documenteren en door de stem van de patiënt te integreren in elke fase van de levenscyclus van onze behandelingen, zorgen we er verder voor dat onze behandelingen aan hun verwachtingen voldoen. Vanaf de eerste maanden van de behandeling, en met een effect dat zich na verloop van tijd consolideert, kan allergeenimmunotherapie concrete, substantiële en blijvende voordelen bieden aan patiënten,” verklaarde Amer Jaber, Executive VP Operations Europe and International en President van Stallergenes SAS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stallergenes Greer
Communicatie

Catherine Kress

Tel: +33 (0)1 55 50 26 05

E-mail: catherine.kress@stallergenesgreer.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr