12:36 uur 01-09-2023

Tokyo Metropolitan Government opent een PR-site “#Tokyo Tokyo BASE” in Terminal 3 van het internationale vliegveld Haneda!

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– De Tokyo Metropolitan Government opende op 9 augustus 2023 een Tokyo Brand PR-site “#Tokyo Tokyo BASE” in Terminal 3 van Haneda International Airport, de toegangspoort van Tokio en Japan via de lucht.

Om zowel Japanse als buitenlandse bezoekers te laten kennismaken met het aantrekkelijke Tokio, waar traditie en moderne cultuur al sinds de Edo-periode naast elkaar bestaan, verkopen we in “#Tokyo Tokyo BASE” “Tokyo Omiyage”. Deze souvenirs van Tokio worden ontwikkeld door de Tokyo Metropolitan Government samen met particuliere bedrijven, en bestaan uit producten zoals traditioneel handwerk, schrijfwaren en levensmiddelen. Naast de verkoop van souvenirs worden er in de winkel ook praktische Japanse cultuurervaringen aangeboden en workshops gehouden om de populariteit van Tokio te verspreiden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230813600586/nl/

Opening ceremony (Photo: Business Wire)

Opening ceremony (Photo: Business Wire)

Hello Kitty en Hakken doen PR voor “Tokyo Omiyage (Tokio Souvenirs)”!

Het wereldberoemde Sanrio-personage Hello Kitty en de cosplayer Hakken, die ambassadeur is van Tokyo Tourism, kwamen als speciale gasten bij de openingsceremonie en waren aanwezig bij een evenement in de winkel. Ze zorgden voor een kleurrijke inauguratie.

Hakken gaf commentaar op de opening van de winkel en zei: “Ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal wordt aangeboden.” Na een bezoek aan de winkel en het uitproberen van de omikuji (stroken met voorspellingen), vond hij de door de omikuji aanbevolen cypreswaaier blijkbaar leuk. Volgens hem had deze “een ontspannende geur.”

In haar openingswoord zei Akiko Matsumoto, adjunct-directeur van het bureau voor industriële en arbeidsaangelegenheden van de Tokyo Metropolitan Government: “Met deze winkel wil ik graag dat u de verschillende charmes van Tokio leert kennen.”

Overzicht van de winkel

 

Adres:

Haneda Airport Terminal 3, 4e verdieping, EDO MARKET PLACE (2-6-5, Haneda Airport, Ota-ku, Tokio)

Openingsuren:

8:00 uur – 21:00 uur

Contentuitvoering:

  • Verkoop van “Tokyo Omiyage (Tokio Souvenirs)”

    Bezoek de officiële website voor de producten.

    https://tokyotokyo.jp/article/omiyage/
  • Japanse cultuurervaringen en workshops
  • Bewegwijzering, PR-hoek, enz. die het “Nu” van Tokio uitdragen

©’23 SANRIO CO., LTD. APPR.NO L642720

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon van verslaggever in verband met dit verhaal

Shigeki Yamaguchi

Directeur stadsverkoop, afdeling toerisme, bureau voor industriële en arbeidsaangelegenheden, Tokyo Metropolitan Government

Shigeki_Yamaguchi@member.metro.tokyo.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr