10:00 uur 01-09-2023

Rapid Medical™ verkrijgt goedkeuring in China voor het eerste enige verstelbare trombectomieapparaat ter wereld

TIGERTRIEVER™ is ontworpen om het oplossen van bloedstolsels te versnellen en vaatbeschadiging bij ischemische beroerte te verminderen

YOKNEAM, Israël & MIAMI–(BUSINESS WIRE)– Rapid Medical™, een toonaangevende ontwikkelaar van geavanceerde neurovasculaire apparatuur, heeft aangekondigd dat zijn TIGERTRIEVER revascularisatieapparaat is goedgekeurd in China. Met deze mijlpaal van goedkeuring door de National Medical Product Administration (NMPA) is TIGERTRIEVER het eerste hulpmiddel dat patiëntspecifieke oplossingen biedt voor het verwijderen van bloedstolsels uit de hersenen om de behandeling van ischemische beroerte te bevorderen.

“Deze nieuwe goedkeuring voor TIGERTRIEVER geeft een impuls aan de behandeling van patiënten met ischemische beroertes in China”, zegt Ronen Eckhouse, medeoprichter en CEO van Rapid Medical. “We hebben het geluk een uitstekende partner te hebben aan MicroPort Scientific Corporation, die begrip heeft voor de noodzaak dat er meer neurointerventionele mogelijkheden en gepersonaliseerde zorg aan patiënten met beroertes worden geboden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ronen Eckhouse

+972-72-2503331

ronen@rapid-medical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr