18:50 uur 20-07-2023

Nieuwe gegevens tonen de voordelen van het COMANECI™-embolisatiehulpmiddel van Rapid Medical

Meta-analyse van World Neurosurgery toont minder complicaties, hogere occlusiepercentages voor gescheurde intracraniale aneurysma’s met brede hals

YOKNEAM, Israel & MIAMI–(BUSINESS WIRE)– Rapid Medical™, een toonaangevende ontwikkelaar van geavanceerde neurovasculaire apparaten, heeft vandaag nieuwe klinische gegevens aangekondigd die aanzienlijke voordelen van zijn nieuwe COMANECI™ embolisatiehulpmiddel aantonenover gevestigde technieken om gescheurde intracraniale aneurysma’s met brede hals te behandelen. Uit een recente meta-analyse, gepubliceerd in World Neurosurgery, bleek dat COMANECI wordt geassocieerd met lagere hemorragische en trombo-embolische complicaties, hogere percentages volledige occlusie en vergelijkbare restherbehandelingspercentages dan stentondersteunde en ballonondersteunde oproltechnieken.

“Het COMANECI-apparaat is een zeer nuttig aanvullend hulpmiddel voor patiënten met een subarachnoïdale bloeding.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ronen Eckhouse

+972-72-2503331

Check out our twitter: @NewsNovumpr