08:25 uur 01-09-2023

Lenovo kondigt nieuwe innovaties aan in gaming, software, visuals en accessoires voor de vakantie

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Lenovo verschillende nieuwe producten en oplossingen aan ter gelegenheid van haar jaarlijkse lancering van vakantieproducten. De nieuwe toevoegingen aan de portfolio, waaronder innovaties afgestemd op AI in gaming, een baanbrekende 3D-monitor, softwareoplossingen, veelzijdige accessoires en nog veel meer, kunt u hier ontdekken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230831221066/nl/

Lenovo Announces New Innovations in Gaming, Software, Visuals, and Accessories for the Holidays (Photo: Business Wire)

Lenovo Announces New Innovations in Gaming, Software, Visuals, and Accessories for the Holidays (Photo: Business Wire)

Gaming onderweg: draagbaar gamingapparaat van Lenovo Legion™ en accessoires zijn een bevrijding voor pc-gaming

De nieuwe Lenovo Legion Go is het eerste draagbare apparaat voor Windows gaming van het bedrijf dat gamers meer vrijheid schenkt om te gamen, hoe en waar ze maar willen. De Legion Go van Lenovo is ontworpen voor gamers die resoluut kiezen voor niets minder dan specs en visuals van topniveau op hun draagbare apparaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wendy Fung, wfung@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr